DİJİTAL DÜNYADA ÇEVRİM İÇİ REHBERLİK ETWİNNİNG PROJESİNE KALİTE ETİKETİ

DİJİTAL DÜNYADA ÇEVRİM İÇİ REHBERLİK ETWİNNİNG PROJESİNE KALİTE ETİKETİ

Okulumuz psikolojik danışmanı Didar Erşahin'in katıldığı, Kütahya'da okullarımızda görev yapan psikolojik danışmaların bir arada yürüttüğü 'Dijital Dünyada Çevrim İçi Rehberlik' eTwinning projesi kapsamında bir çok etkinlik yapılmıştı.

30.12.2021 120

Okulumuz psikolojik danışmanı Didar Erşahin'in katıldığı, Kütahya'da okullarımızda görev yapan psikolojik danışmaların bir arada yürüttüğü 'Dijital Dünyada Çevrim İçi Rehberlik' eTwinning projesi kapsamında bir çok etkinlik yapılmıştı. Yapılan faaliyetler, uzaktan eğitim sürecinde okuldan uzakta kalan öğrencilerin rehberlik faaliyetlerinden de uzakta kalmamasını sağlamaya yönelikti. Bu amaç doğrultusunda mesleki rehberlik kapsamında mesleki ilgi ve yetenekler, karakter güçleri, motivasyon, bilinçli teknoloji kullanımı gibi konularda faaliyetler gerçekleştirilmişti.

Projenin her aşamasında temel araçlarımız, tıpkı uzaktan eğitim sürecinde olduğu gibi teknolojik aletler olduğu için rehberlik faaliyetlerini sıradanlıktan kurtarıp eğlenceli hale getirmek, öğrenci katılımını ve etkinliğini artırmak, kalıcılığı sağlamak amaçlarıyla web 2.0 araçlarını kullanmayı temel ilke edindik. Bütün faaliyetlerimizi web 2.0 araçları ile gerçekleştirip interneti ve teknolojiyi verimli kullanma yolunda öğrencilerimize örnek oluşturmaya çalışmıştık.

Projenin nihayetinde sonlandırılmasıyla birlikte 'Dijital Dünyada Çevrim İçi Rehberlik' eTwinning projesi ile okulumuz psikolojik danışmanı Didar ERŞAHİN ve projeye katılan 4 öğrencimiz kalite etiketi ile ödüllendirildi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

30-12-202130-12-2021