Hisarcık Şehitler Ortaokulu


Vizyon: " Şehitler Ortaokulunu bulunduğu bölgede,kendi değerlerini üretmiş, kendine güvenen, kendisini geliştiren, global düşünen, çevresi ile uyumlu, çevresini de kendisiyle birlikte değiştiren, özgün düşünen, çevresi ve kullanım alanlarıyla kompleks oluşturan bir okul haline gelmektir." İstiyoruz ki...Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki...Okulumuzda her veli,öğrencisine sosyal, kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki...Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları çerçevesinde çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, çevresiyle ve gelişen dünya ile uyumlu, üreten, ürettiğini yaşamına yansıtan öğretilen değil öğrenen bireyler yetiştirmektir. İnanıyoruz ki... Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. İnanıyoruz ki... Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarına temel oluşturur. inanıyoruz ki... Öğrencilerimiz bilgiyi ezberleyen değil, bilgiye ulaşabilen öğrenciler olmalıdır. İnanıyoruz ki... Öğrencilerimiz üretken, kişilikli, Evrensel ve Kültürel değerler kazanma yolunda gelişim gösteren bireyler olmalıdırlar. İnanıyoruz ki... Öğrencilerimiz ülkesini seven, milli değerlere bağlı, Atatürk İlke ve inkılaplarını yaşamına yansıtan öğrenciler olmalıdır. İnanıyoruz ki... Öğrencilerimiz kendisine ve başkasına değer veren moral ve Ahlaki değerlere sahip çıkabilen bireyler olmalıdır. İnanıyoruz ki... Her"Çağdaş toplum" Kültürünü aktarmak ve yenilikçi bireyler yetiştirmek için Eğitimden yararlanmalı ve Eğitimi kullanmalıdır.

Başarılar: 2015-2016 öğretim yılında 7 öğrencimiz fen lisesini kazanmıştır. 2016-2017 öğretim yılında 3 öğrencimiz fen lisesini kazanmıştır.

Saatler: ders başlama:8:50 ders bitiş :15:40
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza taşıma ile 15 köyden 17 araçla 135 öğrenci taşıması yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Bocce turnuvası, Futbol turnuvası, futsal,turnuvası, Resim sergisi,Satranç turnuvası
Bilimsel Etkinlikler: Matematik lig yarışmaları, bilgi yarışmaLarı
Proje Çalışmaları: Tubitak 4006, Efed, Vip
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yok

Telefon - 2744813024

Belgegeçer - (274) 481 3024

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://hisarciksehitler.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. GÜN SK. ŞEHITLER ORTAOKULU BLOK NO 12 HİSARCIK / KÜTAHYA

Öğretmen :17
Öğrenci :207
Derslik :16
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :normal öğretim yapılmaktadır

Yerleşim Yeri - İlçe nüfusu 5600 dür

Adres - CUMHURİYET MAH. GÜN SK. ŞEHITLER ORTAOKULU BLOK NO 12 HİSARCIK / KÜTAHYA

Ulaşım okulumuz ilçe merkezindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.İle uzaklık 110 km dir.