OKULUMUZUN YENİ KOMŞUSU

30.12.2021 939

Okulumuzda sokak kedileri için bir kulübe yapıldı ayrıca öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından sokak hayvanları için okulumuzun çeşitli yerlerine onların beslenmesi için mamalar yerleştirildi. Böyle bir projenin gerçekleştirilmesindeki amaç öncelikle hayvan haklarına dikkat çekmek, doğada yalnız olmadığımızın bilincine varmak, hayvanları koruma adına farkındalık yaratmak. Proje ile minik dostlarını mutlu eden öğrenciler, böylelikle hayvanları koruma adına faydalı bir etkinliğe imza atıyor.  Gerçekleştirilen etkinliklerde hayvanların da insanlar kadar doğada yaşama hakları olduğunun ve hayvanları sevebilmenin, onlara yardım edebilmenin insanların en büyük yeteneği olduğunun bilincinin erken yaşlarda kazanılmasının önemi vurgulanıyor.

30-12-2021