ÖĞRENCİLERİMİZİN HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ

30.12.2021 898

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı kapsamında Hisarcık Şehitler Ortaokulu öğretmenlerinden Büşra ÖZER, Samet ÇELİK ve Didar ERŞAHİN öncülüğünde okulumuz 5. Sınıf öğrencileri halk oyunları gösterisi sergilediler. Kutlama programında 'Atabarı' oyununun sergilenmesiyle Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşku ve heyecan ile kutlandı.

Halk oyunları sayesinde öğrenciler birlik içerisinde aynı hareketleri koordinasyon içerisinde yaparak, komuta uygun şekilde hareket ederek beyin-kas koordinasyonlarını geliştirmişlerdir. Ayrıca halk oyunları çocukların sorumluluk ve öz güven duygusunu geliştirmelerinde, gruba aidiyetlerinin oluşmasında, içine kapanık ya da sessiz çocukların sosyalleşmelerinin sağlanmasında etkili bir rol oynamıştır.

Halk oyunları ekibindeki öğrencilerimize ve sorumlu öğretmenlerimize teşekkür ederiz.