ÖĞRENCİLERİMİZE DEĞERLER EĞİTİMİ VERİLDİ.

18.01.2024 39

İnsanların birbirlerine pozitif düşüncelerle yaklaşması, barışçıl, hoşgörülü ve iyiliksever olması bir toplum için vazgeçilmez olan unsurlardandır. Toplumsal hayatı oluşturan, insanları birbirlerine bağlayan, gelişmeyi, mutluluğu ve huzuru sağlayan, risk ve tehditlerden koruyan; ahlaki, insani, sosyal, manevi değerlerimizin tüm bireylere kazandırılmasında en önemli etken muhakkak eğitimdir. Bu iş birliğiyle değerlerimizin öğrencilerimize aktarılması amaçlanmıştır. Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel Amaçlarından ifadesini bulan; beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere sahip, insan haklarına saygılı, kişiliğe değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan, etrafına karşı iyilik yapan, pozitif düşünen kişiler olarak yetiştirmektir. Bu amaçla"Değerler Eğitimi" kapsamında İlçe Müftülüğü ile işbirliği içerisinde, İlçe Müftüsü Sebahattin AKYOL öğrencilerimize "İman-İbadet-Ahlak-Kurtuluş " temalarında anlatımlarda bulundu.