Meslek Tanıtım Günleri

Okulumuzda düzenlediğimiz “Meslek Tanıtım Günleri” kapsamında, belirli meslek elemanlarının okula davet edilmesi 8. Sınıf öğrencilerine mesleklerini tanıtmaları planlanmıştır.

07.04.2023 148

Meslek Tanıtım Günleri için okulumuza davetli olan ikinci meslek “polis” olarak belirlenmiştir. Hisarcık Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan Polis Memuru Ayşe Yılmaz ÜZTÜK okulumuza davet edilmiştir.

Ayşe Yılmaz ÜZTÜK, öğrencileri polislik mesleği, mesleğin çalışma ortamı ve şartları, gereken kişilik özellikleri, avantajlı ve dezavantajlı yönleri gibi konularda bilgilendirmiştir. Öğrencilerimizden gelen soruları da cevaplandırarak öğrencilerimizin polis memurluğu mesleğine dair soru işaretlerini gidermiştir

07-04-202307-04-202307-04-202307-04-2023