Kültürel Zenginliğimizi Öğreniyoruz

03.01.2022 151

Okulumuz 5.sınıf Sosyal Bilgiler dersi kapsamında ülkemizin sahip olduğu kültürel zenginlikler eğlenceli bir etkinlik haline getirilerek öğrenciler tarafından küçük bir kültür sergisi oluşturuldu. Sergide yer alan el sanatları, örgü ve danteller, iğne oyası, eski eşya ve oyuncaklar, kahve fincanı gibi objeler öğrenciler tarafından ilgi ile incelendi. Öğrenciler ve ders öğretmeni Betül Uzun tarafından getirilen geleneksel ürünler, öğrencilerin görev ve sorumluluğu altında bir araya gelerek düzenlendi. Bu sayede öğrencilerin birbirlerine yardımcı olmaları ve sorumluluk sahibi olmaları açısından önemli bir katkı sağlamış oldu.

03-01-202203-01-2022